Referencia ellenőrzés vagy referencia-ellenőrzés?

Többen kérdezték, illetve felhívták a figyelmünket, hogy miért használjuk írásainkban különböző módokon, hogy “referencia ellenőrzés” vagy “referencia-ellenőrzés”.

Nos a válasz abban rejlik, hogy helyesen írni kötőjellel kell: “referencia-ellenőrzés”. Viszont ezt nagyon kevesen tudják, a weben keresve nagyságrendekkel többször jelenik meg a referencia ellenőrzés (és még a referenciaellenőrzés) is, mint a referencia-ellenőrzés. Nekünk  viszont arra kell optimalizálni oldalainkat, amire ügyfeleink, potenciális ügyfeleink keresnek 😉


Címke:
Kategória: Blog

Vélemény, hozzászólás?

Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!