Az első Magyarországon végzett háttérellenőrzés felmérés

Az InfoCheck Hungary által végzett felmérés célja, hogy pontosabb képet kapjunk a magyarországi önéletrajz és referencia ellenőrzésekről. A témával kapcsolatban eddig ilyen jellegű, ennyire átfogó kutatás hazánkban még nem készült.

A kutatás által jobban megismerjük az elsősorban kiválasztással foglalkozó hazai HR szakemberek gondolatait, problémáit, igényeit, valamint ötleteit. Az InfoCheck Hungary az önéletrajz és referencia ellenőrzéssel kapcsolatos kérdéseire kapott válaszokat feldolgozza és a tapasztalatokat felhasználva építi tovább a magyarországi önéletrajz és referencia ellenőrzés, még gyerekcipőben járó, hagyományait.

Felmérésünket közel 100 kiválasztással foglalkozó HR specialista tölti ki, ezáltal biztosítjuk a reprezentatív mintát. A kapott válaszokat kiértékeljük és statisztikai adatokat képezünk belőlük. A felmérés kiértékelt eredményét minden, a kérdőív kitöltésében részt vett, szakember számára eljuttatjuk.

A felmérés befejezése után, a legérdekesebb adatokat publikálni fogjuk itt a blogon.

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével vegyen részt Ön is Magyarország egyik legnagyobb specifikált HR felmérésében és ezáltal segítse munkánkat!

A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide.


Kategória: Blog

Vélemény, hozzászólás?

Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!