Gyakran feltett kérdések

Miért InfoCheck?

Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy miért bízza a háttérellenőrzést egy partnercégre, amikor azt belsőleg, a személyzeti osztály is el tudja végezni? Az InfoCheck-nek számos érve van arra, hogy ezt a feladatot érdemes külső partnerre bízni:
  • Professzionálisan összeállított ellenőrzési folyamat
  • Független szervezet által készített riport és ajánlás
  • Garantált szolgáltatási szint
  • Garancia az átadott riportra, összegyűjtött adatokra
  • Költséghatékony árazási modell, rejtett költségek nélkül
  • Feltétel nélküli garancia - csak azt fizeti, amit teljesítünk, és csak akkor, ha Ön elégedett
  • 24/7 elérhető, web alapú, testre szabható háttérellenőrzési rendszer

Mi történik, ha hibás adat kerül a riportba?

Az ellenőrzött személynek jogában áll a róla készült riportot megtekinteni. Amennyiben az elkészített riportba hibás adat kerül, cégünk ezt haladéktalanúl megvizsgálja, elvégzi a riportok korrekcióját és értesíti a megrendelőt.

Az ellenőrzött személy beleegyezése szükséges a vizsgálathoz?

Az ellenőrzött személy írásbeli (aláírt) beleegyezése nélkül az InfoCheck nem kezdi meg a háttérellenőrzést. A „TÁJÉKOZTATÁS és HOZZÁJÁRULÁS” formanyomtatvány partnereink számára rendelkezésre áll.

Milyen jogai vannak az ellenőrzött személynek?

Az ellenőrzött személynek jogában áll a róla készült riportot megtekinteni. A megtekintéshéz szükséges formanyomtatványt itt lehet letölteni. A kitöltött dokumentumot levélben e-mailban kell eljuttatni cégünkhöz. A kérelemhez csatolni kell egy darab személyi azonosításra szükséges okmány másolatát. (Utóbbira adatvédelem miatt van szükség - ki kell zárjuk a lehetőségét, hogy személyes adatok illetéktelen személyek kezébe kerüljenek.)

Milyen háttérellenőrzés szolgáltatás választható?

Jelenleg az alábbi három háttérellenőrzési csomagból választhat: -Alap: Tanulmányok ellenőrzése Munkaviszonyok ellenőrzése Referenciák ellenőrzése (alap kérdéssor (15), max 3 interjú) Keresés nyilvánosan elérhető adatbázisokban (APEH, ORF, iWiW, stb.) Önéletrajz elemzése Rövid összegzés Nincs garantált szolgáltatási szint (SLA) Részletes: Alap ellenőrzés + Referenciák ellenőrzése (bővített kérdéssor (30+), korlátlan számú interjú) Referencia interjú kérdések testreszabásának lehetősége Részletes elemzés Garantált szolgáltatási szint: 4 munkanap Executive: Részletes ellenőrzés+ Referenciák ellenőrzése (Executive kérdéssor, nem korlátozott a megadott személyekre!) Garantált szolgáltatási szint: 5 munkanap

Mennyi a költsége az ellenőrzésnek?

Az InfoCheck szem előtt tartja partnerei igényét a költséghatékonyságra, ezért rendszerei és folyamatai kialakításakor legfontosabbnak tartja a költségek alacsony szinten tartását. A háttérellenőrzés költsége függ a választott ellenőrzési csomag típusától. Legyen az "Alap" vagy "Executive" riport, egy-egy háttérellenőrzés költsége a teljes kiválasztás költségének a töredéke, elhanyagolható része. Az InfoChecknél nincsenek rejtett költségek, extra adminisztrációs és havi díjak. "Pay As You Go", azaz Ön az elkészített riportok után fizet, amennyiben a riport értékelhető információt tartalmaz! Web alapú rendszerünkben Ön igazolja vissza a teljesítését egy-egy riportnak, amely alapján készítjük el a számlát havonta vagy negyedévente, megállapodásunktól függően. Mennyiségi kedvezményre természetesen lehetőség van, csakúgy mint egyedi megállapodásokra a vállalási idők tekintetében. További információkért kérjünk lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy személyes találkozó keretében munkatársunk felkereshesse Önt, ahol részletes információt nyújtunk szolgáltatásainkról, árainkról és működésünkről. Ide klikkelve lehetősége van On-Line regisztrációra is.

Hogyan kapom meg az elkészült riportot?

A háttérellenőrzés riport elkészültéről Ön e-mailben, telefonon, FAX-on vagy ezek tetszőleges kombinációjában kaphat értesítést. Amennyiben Ön az e-mail/FAX értesítést választja, az elkészült riportot az értesítéssel együtt elküldjük Önnek. Az elkészített háttérellenőrzés riport, valamint az egyes ellenőrzési fázisok részeredményei Web alapú rendszerünkben 24/7 elérhetők. Az InfoCheck számára kiemelten fontos az elégett partner, ezért Ön testre szabhatja riportjainkat, hogy tökéletesen megfeleljen elvárásainak.

Mennyi idő alatt készül el az ellenőrzés?

A munkavállaló háttérellenőrzése normál esetben a kérés beérkezésétől számítva 48-72 órán belül készül el. Az ellenőrzés státusza, és az egyes ellenőrzési fázisok részeredményei valósidőben nyomon követhetők a Web alapú eszközünk – IcNet – segítségével. A háttérellenőrzés riport elkészültéről Ön e-mailben, telefonon, FAX-on vagy ezek tetszőleges kombinációjában kaphat értesítést.

Miért ajánlott a háttérellenörzés a felvételi folyamat során?

Háttérellenőrzéssel lehetőség nyílik kiszűrni a valótlan információkat, amelyet a jelöltünkről kaptunk a felvételi folyamat során. Feltárhat olyan tényeket, amelyeket véletlenül vagy szándékosan kihagytak az önéletrajzból és rejtve maradt az interjúkon is. Ilyen például egy be nem fejezett tanulmány, sikertelen nyelvvizsga, megszüntetett munkaviszony. A háttérellenőrzés során, többek között lehetőség nyílik ellenőrizni a tanulmányok kezdetét és befejezését, megszerzett diplomát, oklevelet valamint speciális információt az előző munkaviszonyokról. A lényeg, hogy a jelölt múltja meghatározó a jövőjére, egy mindenre kiterjedő háttérellenőrzés pedig segít Önnek tiszta képet kapni a múltról, amely előre jelezheti a jövőt.

Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!