IcNet – Web alapú Software as a Service megoldás, valósidejű hozzáféréssel

Az InfoCheck Hungary Web alapú rendszere, az IcNet, a jelenleg Magyarországon elérhető legkorszerűbb, magyar nyelvű háttérelemző, és referencia ellenőrző alkalmazás, amely rendkívüli segítséget nyújt a munkaerőszűréshez, a kiválasztási folyamat megalapozott döntéseihez. Az InfoCheck Hungary online rendszerének alkalmazásával, munkáltatók, HR és biztonsági osztályok férhetnek hozzá professzionális konzultációs szolgáltatásainkhoz, vezető technikát képviselő web alapú alkalmazásunkon keresztül.

Testre szabva az Ön igényeire

A skálázható és testre-szabható IcNet a háttér-ellenőrzési folyamatot automatizálja és optimalizálja. Az Interneten 24/7 hozzáférhető valósidejű adatbázisra épülő robosztus riport generálási lehetőségek, online és e-mailen keresztüli információletöltés az Ön gyors, kényelmes és költséghatékony kiszolgálására lett tervezve.

Az IcNet szolgáltatásai:

Biztonságos web alapú rendszer: nincs komplikált regisztráció, nincs szükség költséges licenszekre, szoftver telepítésre az Ön számítógépein, nincs bonyolult és időrabló szoftverfrissítés, hibakeresés. Önnek mindössze egy alapkonfigurációjú számítógépre és Internetre van szüksége.

 • SaaS (Software as a Service, szoftver mint szolgáltatás) megoldás, amely költséghatékony, gyorsan bevezethető és rugalmas.
 • Web-en keresztüli megrendelés követés és teljesítés.
 • Adatbiztonság és rendszerhozzáférés – az adatok titkosítottak és jelszóval védettek, továbbításuk titkosított (SSL) csatornán történik. Hozzáférés a web alapú rendszerhez csak az arra jogosult felhasználók számára lehetséges, kliens oldali hitelesítés után. Privát adatok és azok integritása teljesen védett. Nincs átlátás a ügyfelek adati között.
 • Valósidejű megrendelés követés 24/7 hozzáféréssel. A felvételiztető pontos tényeket kap jelöltjéről, nincs többé rejtett információ, hibás önéletrajz.
 • Napi státuszriport e-mailben. Az aktív megrendelések gyors áttekintési lehetősége. Megmutatja a rendelés állapotát, a riport készültségi fokát százalékban valamint esetleges belső feljegyzéseket.
 • Valósidejű hozzáférés a telefonhívás/e-mail listához, melyet a referencia és tanulmányok ellenőrzéséhez használunk.
 • Összegző ajánlás, a gyors és kényelmes áttekintéshez.
 • A negatív, ellentmondásos vagy inkonzisztens adatok kiemelése az összegzésben valamint a részletező riportban.
 • Gyors és kényelmes hozzáférés a riportokhoz, akár teljesen papírmentesen! Minden riport, megrendelés elektronikusan archiválva korlátlan ideig.
 • Flexibilis beállítások a megrendelések menedzseléséhez valamint a számlázáshoz.
 • Globális statisztikák, mint például átlagos riport elkészítési idő, hamis információk az önéletrajzokban, valótlan adatok az iskolai végzettségekről.
 • Skálázható platform, legyen az mikro vállalkozás vagy multinacionális vállalat rendszerünk gyorsan és kényelmesen alakítható az Ön igényeihez.
 • Egyszerű és hatékony ügyfélszolgálat

BELÉPÉS ÜGYFELEKNEK


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!