InfoCheck Hungary

InfocheckAz InfoCheck Hungary szakmai átvilágításokra specializálódott vállalat. Professzionális HR és IT szolgáltatásaink segítségével minimalizáljuk a hibás kiválasztás kockázatait és költségeit, illetve hozzájárulunk Ügyfelünk hírnevének és profitjának növekedéséhez.

Az elmúlt években a kiválasztási folyamat szerepe jelentősen megnőtt, ugyanis ebben a fázisban meghozott döntések hosszabb távon gyakorolnak hatást minden vállalatra.

2008-ban kezdtük meg tevékenységünket Magyarországon, amerikai és kanadai mintára. Az InfoCheck Hungary tulajdonosai és vezetői évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek a HR és az IT területeken. Számos magyar és kanadai üzleti vállalkozásban és multinacionális vállalatban tanácsadóként, valamint tulajdonosként is funkcionálnak.

Szakértelem

Az InfoCheck Hungary tulajdonosai elkötelezettek a magas minőségű szolgáltatások iránt. Hatékonyan és gyorsan reagálunk az üzleti kihívásokra, mindenkor szem előtt tartva Ügyfeleinek professzionális kiszolgálását.

HR szakembereink válogatott módszertanok alkalmazásával állítják össze és folyamatosan naprakészen tartják az ellenőrzéseket, elemzéseket és az átvilágításokhoz szükséges teszteket.

Az IcNet fejlesztői csapata kiemelten kezeli az információbiztonságot valamint a rendszer folyamatos fejlesztésével biztosítja az élenjáró technológiai megvalósítást, hogy Ön a lehető legkényelmesebben és költséghatékonyan érje el szolgáltatásainkat. Adatbázis tervezők és adminisztrátorok, web fejlesztők, biztonságtechnikai szakemberek garantálják a kiemelten magas színvonalú kiszolgálást, a biztonságos és professzionális megjelenést, valamint az ehhez kapcsolódó infrastruktúrát.

Szolgáltatás

A stabil ügyfélkör Magyarországon és Kanadában a bizonyítéka, hogy nekünk az ügyfél elégedettség kiemelt fontosságú. Innovatív technológia, többszintű ügyfélszolgálat, dedikált ügyfélmenedzser biztosítja a minőségi és pontos adatszolgáltatást. Rendszeres ügyfél elégedettségi felmérések keretében értékeljük az egyes részlegek teljesítményét ezzel lehetőséget adva a folyamatos fejlődésre.

Minőség

Cégünk minőségbiztosítási folyamatai garantálják a magas minőségű és precíz riportokat, ezáltal mérsékeljük az Ön üzleti kockázatát és hozzájárulunk a profitja növeléséhez.

Tudjon meg még többet cégünkről, és a tulajdonosról a LinkedIn-en:

 


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!