Cégfilozófia

Alapértékeink

Kreatívan és költséghatékonyan gondolkodunk és cselekszünk, magas minőségben szolgáltatunk, Ügyfeleink érdekeit mindig szem előtt tartva.

 

Küldetés

Professzionális szolgáltatást nyújtunk mind magánszemélyeknek, mind vállalatoknak, állásközvetítő cégeknek. Innovatív megoldásainkkal hozzájárulunk a sikeres kiválasztáshoz, minimálisra csökkentve a hibás kiválasztás kockázatát.

 

Vízió

Professzionális megoldásainkkal olyan hozzáadott értéket nyújtunk a kiválasztási folyamatokhoz, amellyel minimálisra csökkenthető a hibás kiválasztás kockázata valamint a fluktuáció.


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!