Ellenőriztesse le velünk jelöltjének önéletrajzát, referenciáit, szakmai hátterét, hogy csökkentse a hibás kiválasztás kockázatát!

Szeretné növelni a kiválasztási folyamat hatékonyságát? Szeretne minél többet megtudni a jelentkezők szakmai múltjáról?

Egy testreszabott önéletrajz, néhány személyes találkozás és interjú, könnyen lehet, hogy nem teljesen a valós képet nyújtja a jelöltről a kiválasztás során. Önéletrajz ellenőrzés, háttérellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal pontosabban megismerheti az állásra jelentkezőket, riportjaink rávilágítanak azokra a valótlan vagy szándékosan elrejtett információkra, amelyek befolyásolhatják a felvételi döntést.

Mielőtt bárkit alkalmazna ismerje meg a szakmai múltját!

A szakmai átvilágítások során tökéletesen megismerheti a vizsgált személyt, amely segíti a megfelelő jelölt kiválasztását, a mielőbbi bizalom kiépülését, hiszen a jelentkező szakmai múltjával kapcsolatban nem maradnak rejtett információk Ön előtt.

 

Nehezen találsz állást? Nem tudod hogyan legyen egyedi pályázatod, ami több száz közül is kiemelkedik? Nem tudtál referenciákat szerezni?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!

Néhány nap alatt elkészítjük referenciáidat is tartalmazó egyedi pályázati csomagod, mely jelentősen lerövidíti és sikeressebbé teszi az álláskeresést, sőt akár álmaid állásának megszerzésében is segít!

Ha többre van szükséged, mint egy “önellenőrzés”, vedd igénybe komplett karriertanácsadási szolgáltatásunkat! Kijavítjuk az önéletrajzod, megírjuk a kísérőleveled, tanácsokkal látunk el a jelentkezéssel, interjúval kapcsolatban!

Regisztrálj on-line vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kollégáink kapcsolatba lépnek Veled és részletesen bemutatják szolgáltatásainkat!


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!