Szolgáltatásaink

Álláskeresőknek

Álláskeresőknek nyújtott szolgáltatásainkat azzal a céllal alkottuk meg, hogy segítsenek a minél hatékonyabb álláskeresésben.

Segítünk, hogy karriered elvárásaid szerint alakuljon és olyan pályázati anyagot állítunk össze, mellyel hamarabb szerezheted meg az áhított munkát!

Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, jelenleg a következők közül választhatsz:

Karrier tanácsadás

Egyedi pályázati anyag

 

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek (vállalatoknak)

Az InfoCheck Hungary skálázható szolgáltatáscsomagjai hatékony segítséget nyújtanak a szervet fejlesztésben, legyen szó kis-, és középvállalkozásról vagy multinacionális nagyvállalatról.

Napjainkban egyre több vállalat ismeri el, hogy érdemes – erre specializálódott – külső, független partnerre bízni a referencia ellenőrzést, valamint a komplett szakmai átvilágítást.

Szolgáltatásainkkal hozzájárulunk a felvételi folyamatok optimalizálásához, megelőzhetjük egy hibás kiválasztás okozta közvetlen pénzügyi veszteséget, a munkamorál romlást, valamint az esetleges későbbi bírósági pereskedést.

Az InfoCheck Hungary az elkészített elemzésekre feltétel nélküli garanciát vállal. Csak a sikeres ellenőrzésekért fizet, ha elégedetlen akkor nem számlázunk.

Segítünk csökkenteni személyügyi kockázatait a foglalkoztatás mindhárom fázisában!

Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, jelenleg a következők közül választhat:

Előszűrés

Toborzás, kiválasztás

Háttérellenőrzés

Alkalmazottak ellenőrzése

Kiléptetési csomag

Kilépési interjú

 


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!