Önellenőrzés, igazolt önéletrajz

Nehezen találsz állást?

Nem tudod hogyan legyen egyedi pályázatod, ami több száz közül is kiemelkedik?

Nem tudtál referenciákat szerezni?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed: elkészítjük referenciáidat tartalmazó egyedi pályázati anyagodat!

Az álláskeresők egyik legnagyobb és leggyakoribb problémája, hogy nem tudják, pályázati anyaguk hogyan tűnjön ki a több száz jelentkező pályázata közül. A jelentkező ugyanis hiába felel meg az adott pozíció felvételi kritériumainak, mégis az egymástól alig különböző önéletrajzok, pályázati anyagok közül nem biztos, hogy felkelti a HR-es érdeklődését. A rengeteg beérkező pályázat miatt nem ritka, hogy a kiválasztást végző szakembernek kevesebb, mint egy perce van egy önéletrajzra, ez pedig azt jelenti, hogy olyan pályázati anyagra van szükség, amely ilyen rövid idő alatt is felkelti az érdeklődést, figyelmet szerez magának.

Tovább nehezíti az álláskeresők dolgát az a tény, hogy az elmúlt években rohamosan megnőtt a „kikozmetikázott” önéletrajzok száma, ami szkeptikussá tette a kiválasztással foglalkozó HR szakembereket a jelentkezők szakmai tapasztalatának megítélése szempontjából. Az álláskereső, ezáltal több problémával is szembesül: egyrészt úgy kell bemutatnia szakmai tapasztalatát pályázatában, hogy az „hihető” legyen a HR-es számára, másrészt pedig pályázati anyagának ki kell tűnnie az adott esetben több száz másik jelentkező pályázata közül.

Az InfoCheck Hungary ezen 2 probléma együttes megoldásában segít!

Elkészítjük referenciáidat tartalmazó egyedi pályázati anyagodat, mellyel rövidebbé és sikeressé tesszük álláskeresési időszakodat. Egy ilyen pályázati anyag, azonnal kitűnik a több száz egyéb pályázati anyag közül, ezáltal a több referenciával alátámasztott szakmai tapasztalatod biztosan eljut a HR-eshez. Az egyedi pályázatod garancia lesz arra, hogy a jövőben lényegesen több állásinterjúra legyél hivatalos és a manapság nem ritka 6-8-10 hónapos álláskeresési időszakot jelentősen lerövidítsd.

Referenciáidat tartalmazó egyedi pályázati anyagod több mint egy CV és egy ajánlás. Évek óta kiválasztás támogatással foglalkozó HR-es szakembereink a referenciáidat megszerzik helyetted és szakmai tapasztalatodat a kiválasztást végző szakember számára vonzóvá teszi, hiszen nem Te, hanem egy független ellenőrző vállalat senior HR szakembere készítette.

Az általunk elkészített professzionális pályázati anyagod garantáltan kitűnik a sok száz másik pályázat  közül, továbbá 100%-os bizonyosságot ad szakmai tapasztalataidról, valamint sokrétűbb referenciát biztosít, mint egy átlagos ajánló levél.

A professzionális pályázat megalkotásakor évek óta a kiválasztás területével foglalkozó HR-esek tanácsait, ötleteit, egy jelölttel-pályázattal szembeni elvárásait vettük figyelembe, tehát pontosan azon elemeket hangsúlyozza, amelyeket a HR-esek a kiválasztás során figyelembe vesznek.

Néhány nap alatt elkészítjük referenciáidat tartalmazó egyedi pályázati anyagodat, mely jelentősen lerövidíti és sikeressé teszi álláskeresésedet, sőt akár álmaid állásának megszerzésében is segít!

Egyedi pályázati riportjainkat, karrier csomagjainkat és árainkat ide kattintva tudod megtekinteni.

A rendelés menetét, a fizetési módokat, valamint az egyedi pályázatodhoz szükséges dokumentumok listáját ide kattintva tudod megtekinteni.


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!