Rendelés menete, szükséges dokumentumok, fizetés

A rendelés menete:

Önéletrajz és kísérőlevél javításod megrendelését e-mailben (info@infocheck.hu) vagy az alábbi telefonszámon (+36-30-712-6367) tudod leadni. Az önéletrajzodat és kísérőleveledet, illetve esetleges állásleírásodat online tudod hozzánk eljuttatni. Átutalással vagy utánvéttel tudsz fizetni. Kérjük a fizetési módot tüntesd fel megrendelésedkor. A kijavított önéletrajzot és kísérőlevelet 48-72 órán belül elküldjük Neked.

Személyes karrier tanácsadói konzultációnkra történő jelentkezésedet, valamint egyedi pályázati riportod, karrier csomagod elkészítését igénylő rendelésedet e-mailben vagy az alábbi telefonszámon (+36-30-712-6367) tudod leadni. Személyes karrier tanácsadói konzultációnk jelentkezésed után e-mailben vagy telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a személyes/telefonos/skype konzultációkhoz.

Amennyiben e-mail útján adod le a rendelésedet pályázati riportra vagy karrier csomagra, úgy kérjük a levél tartalmazza, hogy melyik pályázati riportunkat, csomagunkat (standard vagy prémium) választod, illetve milyen módon szeretnél fizetni (átutalás vagy utánvét).

A pályázati anyagod elkészítéséhez szükséges, hogy az alábbi dokumentumokat minél hamarabb (lehetőleg közvetlen a megrendelés után) elküld az info@infocheck.hu e-mail címre:

  • Személyi igazolvány, lakcím kártya, jogosítvány és adott esetben egyesületi tagsági kártya (elektronikus) másolatát
  • Iskolai végzettségeidet, nyelvvizsgáidat igazoló bizonyítványok elektronikus másolatait
  • Részletes, fényképes szakmai önéletrajzodat
  • Az „InfoCheck_Tajekoztato_es_Hozzajarulas.pdf”-et  – kitöltve, aláírva
  • Az „InfoCheck Referenciak.pdf” kitöltve, aláírva – VAGY referenciáit on-line regisztrálva az https://icnet.infocheck.hu/reference/  oldalon. Lehetőség szerint kérnénk minimálisan 4 üzleti referenciát, pl.: előző munkahelyekről főnök, beosztott, kolléga, üzleti partner. Őket telefonon fogjuk megkeresni és néhány kérdést fogunk feltenni a szakmai tapasztaloddal kapcsolatban

A dokumentumok, illetve az esetleges átutalás megérkezte után 4-6 munkanapon belül elkészítjük a az egyedi referenciáidat tartalmazó pályázati anyagodat, melynek nyomtatott változatát az elkészülés után közvetlenül postai úton eljuttatunk Hozzád az online kóddal együtt, amelynek segítségével letöltheted számítógépedre a pályázati anyagod pdf formátumát is.

Fizetés módja:

Átutalás: Megrendeléskor az adott csomag díjáról proforma számlát küldünk, mely tartalmazza az utalási információkat is. Az utalás megérkezte után néhány napon belül (önéletrajz és kísérőlevél javítás esetében 2-3 napon belül) elkészítjük egyedi pályázati anyagodat, melynek nyomtatott verzióját postai úton kiküldjük, az online kóddal és a teljesítési számlával együtt.

Utánvét: Megrendelésed után, amint elkészültünk a pályázati anyagoddal (önéletrajz és kísérőlevél javítás esetében 2-3 napon belül), postán kiküldjük a nyomtatott, írásos anyagot, ami tartalmazza az online kódot, ahonnan letöltheted a digitális verziót is,  Te  pedig a kézhez vételkor a futárnak utánvéttel tudod kifizetni a csomag díját.

Személyes karrier tanácsadói konzultációnk esetében kizárólag átutalással lehet fizetni.


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!