Munkaadóknak, munka közvetítőknek

HR-esek, fejvadászok, munkaadók figyelem!

HR szolgáltatásaink során hatékonyan és gyorsan reagálunk a szakmai kihívásokra, mindenkor szem előtt tartva Ügyfeleink professzionális kiszolgálását. Célunk, hogy csökkentsük a fluktuáció mértékét, mérsékeljük az Ön üzleti kockázatát és hozzájáruljunk profitja növeléséhez.

Szolgáltatásainkat úgy alkottuk meg, hogy ne kizárólag a személyzeti tanácsadó és fejvadász cégek számára legyen releváns, hanem mind a kis és középvállalkozások, mind a multinacionális nagyvállalatoknak segítsünk problémáik megoldásában.

Az InfoCheck Hungary által végzett előszűrés mennyiségtől és monotonitástól függetlenül, szigorúan az objektív tényekre alapozva garantálja az elvárásoknak tökéletesen megfelelő első körös szűrést.

Az InfoCheck Hungary vállalja a teljes kiválasztás levezénylését a toborzástól kezdve a legígéretesebb jelöltek szakmai átvilágításáig.

Innovatív és testre-szabható háttérellenőrző szolgáltatásunkkal járulunk hozzá a sikeres és hatékony kiválasztáshoz.
Célunk, hogy tovább növeljük a kiválasztási folyamat hatékonyságát minőségi riportjainkkal, konzisztens határidőkkel és kiváló ügyfélszolgálatunkkal.

Az alkalmazottak hátterének ellenőrzése a vállalat számára biztosítja, hogy a munkavállalók etikusan és professzionálisan viselkednek, emellett pedig segít a vállalat hírnevének valamint jó teljesítményének megtartásában, illetve a veszteségek elkerülésében.

Egy független vállalat által végzett mélyreható kilépési interjú a távozó kollégával, hasznos és előnyös információkat szolgáltat a munkavállalók megtartásához, a munkamorál javításához, a toborzási költségek csökkentéséhez, valamint megvilágíthat olyan problémákat, amelyek egyébként észrevétlenek lennének.

Az ilyen problémák felszínre kerülése és orvoslása nagy mértékben hozzájárul a vállalat fejlődéséhez, illetve a veszteségek elkerüléséhez.

Kiléptetési csomagunk igénybevétele esetén külön erre a területre specializálódott szakembereink (igény esetén) Ön helyett elvégzik az adott kolléga elbocsátását, a kilépési interjút, sőt még karrier tanácsadást is nyújtunk, így Ön a foglalkoztatás után is támogatja a távozó kolléga karrierének építését.

 


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!