A teljes kiválasztási folyamat kezelése

Csökkentené a fluktuáció mértékét?

Még mindig nem találta meg a megfelelő módszert az állásjelentkezők megszűrésére és a tökéletes jelölt kiválasztására?

Az InfoCheck Hungary vállalja a teljes kiválasztás levezénylését a toborzástól kezdve a legígéretesebb jelöltek szakmai átvilágításáig, háttérellenőrzéséig.

Egy testreszabott önéletrajz, néhány személyes találkozás és interjú, könnyen lehet, hogy nem teljesen a valós képet nyújtja a jelöltről a kiválasztás során. Toborzási és előszűrő rendszerünk, szakmai átvilágításaink, háttér elemzéseink segítenek a jelölt pontosabb megismerésében, rávilágítanak a valótlan vagy szándékosan elrejtett információkra, amelyek befolyásolhatják a felvételi döntést.

Szakembereink, és külsős HR tanácsadók által felépített toborzási és kiválasztási rendszerünk biztosítja az adott pozícióra legmegfelelőbb jelölt megtalálását, mindezt gyorsan és költséghatékonyan.

A toborzási szakaszban, kiépített hirdetési rendszerünk, önéletrajz adatbázisunk segít, hogy Ügyfelünk által betölteni kívánt pozíciót még szélesebb körben tudjuk meghirdetni.

A kiválasztás első lépésében a kifejezetten erre a célra fejlesztett szoftverünk segítségével az esetenkénti több száz jelentkező pályázatát tudjuk úgy megszűrni, hogy a pozíció elvárásainak leginkább megfelelő jelöltek kerüljenek be a kiválasztás későbbi szakaszába.

Igény szerint tesztírás alapú szűrést is biztosítani tudunk, melyet szoftverünk által lényegesen gyorsabban és rendszerezettebb formában tudunk levezényelni annál, mintha papíralapú tesztírást végeznénk. A teszteket könnyedén testre-szabhatja, hogy a lehető legpontosabb képet kapja a jelentkezőről.

HR szakembereink segítenek a személyes interjúk, vagy akár az AC-k levezénylésében is.

Ügyfeleink számára non-stop hozzáférést biztosítunk internetes rendszerünkhöz, így folyamatosan nyomon követhetik a kiválasztás aktuális állapotát.

 A teljes kiválasztási folyamat kezeléséhez a pályázók száma és a pozíció komplexitásától függően egyedi árat határozunk meg. Árajánlatot a kiválasztás paramétereinek elküldésével (a pozíció pontos leírása; a személyes interjúk, háttérellenőrzések száma) kérhet – vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!