Alkalmazottak ellenőrzése

Nem végzett alkalmazottain a kiválasztás során háttérellenőrzést?

Szeretné megismerni alkalmazottai pontos szakmai múltját?

Előzze meg titkos, fontos céges információk kiszivárgását, cége hírnevének rombolását!

Tudja meg kollégáinak problémáit, előzze meg távozásukat!

A munkavállalók 54%-a állít valótlanságot önéletrajzában, illetve a felvételi folyamat során. Ez a negatív tendencia azonban nemcsak a kiválasztás során jelenik meg. Felmérések szerint ugyanis 40%-ban a rosszul kiválasztott munkatárs az oka az üzleti problémáknak, emellett 80%-ban okolható az alkalmazott az adatlopásért.

Az ilyen lappangó problémák a vállalat hírnevének és teljesítményének visszaeséséhez vezetnek, továbbá hosszabb távon is káros hatást gyakorolhatnak a vállalat életére.

Ennek megelőzése érdekében Kanadában és az USA-ban nem kizárólag a kiválasztás során a jelölteken végeznek háttérellenőrzéseket, hanem később a már vállalat alkalmazásában lévő olyan munkavállalókon is, akiket a kiválasztás során nem ellenőriztek le.

Egy esetben megtörtént, hogy az alkalmazotti ellenőrzés során derült ki egy kollégáról, hogy az előző munkahelyéről azért bocsátották el, mert lopott. Az alkalmazottat ezután egy rendkívül alapos vizsgálat alá vonták, melynek során kiderült, hogy jelen munkaadóját is meglopta, így elbocsátották.

Minden veszteség elkerülhető lett volna, ha már a kiválasztás során komplett háttérelemzést végeznek a jelentkezőn, azonban az alkalmazotti ellenőrzés elősegítette a lappangó probléma feltárását és a további veszteségek elkerülését.

Az alkalmazottak hátterének ellenőrzése a vállalat számára biztosítja, hogy a munkavállalók etikusan és professzionálisan viselkednek, emellett pedig segít a vállalat hírnevének valamint jó teljesítményének megtartásában, illetve a veszteségek elkerülésében.

Alkalmazottai ellenőrzéséhez szakmai átvilágítási csomagjainkat és árainkat ide kattintva megtekintheti.


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!