Előszűrés

Nehezen kezelik az egyszerre beérkező több száz pályázatot?

Lassan és körülményesen történik az önéletrajzok szűrése?

Az InfoCheck Hungary elvárások szűrésére HR szakemberek által kifejlesztett szoftvere segítségével több száz pályázat első körös szűrését is gyorsan, precízen tudjuk elvégezni.

A kiválasztási folyamat első és egyik legfontosabb része az adott pozícióra érkező pályázatok előszűrése. Az esetekben több száz jelentkezés döntő többsége nem kerül a kiválasztási folyamat következő állomására, tehát legtöbb jelöltnek ebben a fázisban ér végett a kiválasztás.

A hirtelen beérkező nagy mennyiségű pályázati anyag miatt, talán a kiválasztás ezen fázisa igényli a legprecízebb munkát a HR-esektől. Amennyiben ebben a szakaszban nem a legpontosabban történik a jelentkezők megszűrése, úgy a kiválasztás további fordulóiba nem a pozíciónak legmegfelelőbb jelöltek jutnak be.

A kifejezetten az elvárások szűrésére kifejlesztett program gyorsabbá és pontosabbá, precízebbé teszi az előszűrési folyamatot.

Az InfoCheck Hungary által végzett előszűrés mennyiségtől és monotonitástól függetlenül, szigorúan az objektív tényekre alapozva garantálja az elvárásoknak tökéletesen megfelelő első körös szűrést.

 

Az elő (első körös) szűrés elvégzéséhez a pályázók száma és a pozíció komplexitásától függően egyedi árat határozunk meg. Árajánlatot az előszűrés paramétereinek elküldésével (a pozíció pontos leírása; megszűrni kívánt pályázatok száma) kérhet, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!