Kilépési interjú

kilépési interjú

Nem ismeri alkalmazottai őszinte véleményét és vállalatának lappangó problémáit?

Nem tudja hogyan profitálhatna egy alkalmazott távozásából?

A kilépési interjú egy nemzetközileg elismert és széles körben alkalmazott módszer, melynek célja a vállalaton belüli nem látható problémák feltárása.

Az ilyen problémák felszínre kerülése és orvoslása nagy mértékben hozzájárul a vállalat fejlődéséhez, illetve a veszteségek elkerüléséhez.

Egy független vállalat által végzett mélyreható kilépési interjú a távozó kollégával, hasznos és előnyös információkat szolgáltat a munkavállalók megtartásához, a munkamorál javításához, a toborzási költségek csökkentéséhez, valamint megvilágíthat olyan problémákat, amelyek egyébként észrevétlenek lennének.

Az InfoCheck Hungary szakemberei Kanadában ismerkedtek meg a kilépési interjúval és évek során fejlesztették olyan professzionális szintre a módszert, melynek révén az interjút igénylő vállalat felbecsülhetetlen értékű információkhoz juthat.

Többféle kilépési interjú csomagból választhat, attól függően, hogy milyen mélységű valamint milyen módon elkészített (on-line, telefonos, személyes) kilépési interjút szeretne készíttetni.

A kilépési interjú csomagokat és árainkat itt megtekintheti.


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!