Önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés, komplett szakmai átvilágítás

háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés

Szeretné növelni a kiválasztási folyamat hatékonyságát?

Szeretne minél többet megtudni a jelentkezők szakmai múltjáról?

Az Ön igényei szerint választhat szakmai átvilágításaink, háttérellenőrzési csomagjaink közül, a teszteket könnyedén testre-szabhatja, hogy a lehető legpontosabb képet kapja az ellenőrzött személyről.

Egy testreszabott önéletrajz, néhány személyes találkozás és interjú, könnyen lehet, hogy nem teljesen a valós képet nyújtja a jelöltről a kiválasztás során. Háttérellenőrző módszereink, elemzéseink segítenek a jelölt pontosabb megismerésében, rávilágíthatnak valótlan vagy szándékosan elrejtett információkra, amely befolyásolhatja a felvételi döntést.

Innovatív és testre-szabható háttérellenőrző szolgáltatásunkkal járulunk hozzá a sikeres és hatékony kiválasztáshoz.

Célunk, hogy tovább növeljük a kiválasztási folyamat hatékonyságát minőségi riportjainkkal, konzisztens határidőkkel és kiváló ügyfélszolgálatunkkal.

A háttérellenőrzés tartalma:

A nyilvános adatbázisokban történő keresés során összehasonlítjuk az önéletrajban megadott adatokat az adatbázisban fellelhető adatokkal. Tipikusan iwiw, facebook, LinkedIn, tagged, különféle webes keresések adatait használjuk fel.

Lehetőségünk van a cégjegyzék alapján megtudni, hogy az ellenőrzött személy mely cégekben szerepel tulajdonosként, ezzel kiszürhető az esetleges összeférhetetlenség.

Amennyiben további kérdései vannak, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy regisztráljon on-line rendszerünkbe.

Jelentkezői  háttérellenőrzéséhez szakmai átvilágítási csomagjainkat és árainkat ide kattintva megtekintheti.


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!