Rendelés menete – munkaadóknak, munkaközvetítőknek

A rendelés menete:

Előszűrések, szakmai átvilágítások, kilépési interjúk megrendelését e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon (+36-30-712-6367) tudja leadni. (Klikk ide a Kapcsolat menüpont megnyitásához!) A megrendelés után személyes találkozó vagy telefonos megbeszélés során egyeztetjük a részleteket.

Előszűrés esetén vállaljuk a toborzási folyamat levezénylését és a jelöltektől az önéletrajzok összegyűjtését.

Háttérellenőrzések, szakmai átvilágítások esetében (jelentkező vagy alkalmazotti ellenőrzés) a szükséges dokumentumok összegyűjtését és a jelentkezővel a kapcsolat felvételt igény esetén átvállaljuk Ügyfelünktől.

A szakmai átvilágítás elkészítéséhez szükséges, hogy az alábbi dokumentumokat a jelentkező, vagy Ügyfelünk minél hamarabb (lehetőleg közvetlen a megrendelés után) eljuttassa az info@infocheck.hu e-mail címre:

  • Személyi igazolvány, lakcím kártya, jogosítvány és adott esetben egyesületi tagsági kártya (elektronikus) másolatát
  • Iskolai végzettséget, nyelvvizsgát igazoló bizonyítványok elektronikus másolatait
  • Részletes, fényképes szakmai önéletrajzot
  • Az „InfoCheck_Tajekoztato_es_Hozzajarulas.pdf”-et  – kitöltve, aláírva
  • Az „InfoCheck Referenciak.pdf” kitöltve, aláírva – VAGY referenciáit on-line regisztrálva az https://icnet.infocheck.hu/reference/  oldalon. Lehetőség szerint kérnénk minimálisan 4 üzleti referenciát, pl.: előző munkahelyekről főnök, beosztott, kolléga, üzleti partner. Őket telefonon fogjuk megkeresni és néhány kérdést fogunk feltenni a jelentkező szakmai múltjával kapcsolatban.

A dokumentumok megérkezte után (mennyiségtől függően) 4-6 munkanapon belül elkészítjük a szakmai átvilágításokat. Internetes rendszerünkben (IcNet) folyamatosan nyomon követhető az átvilágítás aktuális állapota. A riport(ok) elkészülte után felvesszük Önökkel a kapcsolatot és prezentáljuk a háttérellenőrzések eredményeit, továbbá az egy pozícióra történő több jelentkező átvilágítása esetén a jelöltek összehasonlító grafikus ábráját ismertetjük.


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!