Tanulmányok, bizonyítványok ellenőrzése

Külföldi statisztikák szerint, legalább 30%-a a jelölteknek hamis információt ad meg iskolai végzettségéről az önéletrajzában. Előfordultak esetek, amikor az illető nem is tanult a megadott iskolában, vagy vásárolt diplomát erre szakosodott intézménytől. Magyarországon is gyakran előforduló esetek, amikor a jelölt néhány hónapot jár csak a megadott intézménybe, vagy csak beiratkozik, majd ezt az önéletrajzában már elvégzett tanulmánynak tünteti fel. Ilyennel mi is gyakran találkozunk, de még gyakoribbak azok az esetek, amikor a nyelvvizsga hiánya miatt nem adja ki az intézmény a diplomát – persze ez az apró részlet kimaradt a CV-ből…

A tanulmányok ellenőrzése során felvesszük a kapcsolatot az önéletrajzban megadott oktatási intézmény tanulmányi osztályával, és meggyőződünk a szerzett oklevél valódiságáról, a tanulmányok kezdetéről és befejezéséről továbbá a megjelölt szakirány elvégzéséről. Az ellenőrzött személytől másolatot kérünk bizonyítványairól, diplomáiról – ezeket szükség szerint egyeztetjük az adott intézménnyel.


Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!