Hogyan kapom meg az elkészült riportot?

A háttérellenőrzés riport elkészültéről Ön e-mailben, telefonon, FAX-on vagy ezek tetszőleges kombinációjában kaphat értesítést. Amennyiben Ön az e-mail/FAX értesítést választja, az elkészült riportot az értesítéssel együtt elküldjük Önnek. Az elkészített háttérellenőrzés riport, valamint az egyes ellenőrzési fázisok részeredményei Web alapú rendszerünkben 24/7 elérhetők.
Az InfoCheck számára kiemelten fontos az elégett partner, ezért Ön testre szabhatja riportjainkat, hogy tökéletesen megfeleljen elvárásainak.


Kategória:
Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!