Mennyi a költsége az ellenőrzésnek?

Az InfoCheck szem előtt tartja partnerei igényét a költséghatékonyságra, ezért rendszerei és folyamatai kialakításakor legfontosabbnak tartja a költségek alacsony szinten tartását.
A háttérellenőrzés költsége függ a választott ellenőrzési csomag típusától. Legyen az “Alap” vagy “Executive” riport, egy-egy háttérellenőrzés költsége a teljes kiválasztás költségének a töredéke, elhanyagolható része.
Az InfoChecknél nincsenek rejtett költségek, extra adminisztrációs és havi díjak. “Pay As You Go”, azaz Ön az elkészített riportok után fizet, amennyiben a riport értékelhető információt tartalmaz! Web alapú rendszerünkben Ön igazolja vissza a teljesítését egy-egy riportnak, amely alapján készítjük el a számlát havonta vagy negyedévente, megállapodásunktól függően.
Mennyiségi kedvezményre természetesen lehetőség van, csakúgy mint egyedi megállapodásokra a vállalási idők tekintetében.
További információkért kérjünk lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy személyes találkozó keretében munkatársunk felkereshesse Önt, ahol részletes információt nyújtunk szolgáltatásainkról, árainkról és működésünkről. Ide klikkelve lehetősége van On-Line regisztrációra is.


Kategória:
Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!