Miért ajánlott a háttérellenörzés a felvételi folyamat során?

Háttérellenőrzéssel lehetőség nyílik kiszűrni a valótlan információkat, amelyet a jelöltünkről kaptunk a felvételi folyamat során. Feltárhat olyan tényeket, amelyeket véletlenül vagy szándékosan kihagytak az önéletrajzból és rejtve maradt az interjúkon is. Ilyen például egy be nem fejezett tanulmány, sikertelen nyelvvizsga, megszüntetett munkaviszony. A háttérellenőrzés során, többek között lehetőség nyílik ellenőrizni a tanulmányok kezdetét és befejezését, megszerzett diplomát, oklevelet valamint speciális információt az előző munkaviszonyokról. A lényeg, hogy a jelölt múltja meghatározó a jövőjére, egy mindenre kiterjedő háttérellenőrzés pedig segít Önnek tiszta képet kapni a múltról, amely előre jelezheti a jövőt.


Kategória:
Infocheck referencia ellenőrzés, háttérellenőrzés

"Igazolt bizalom!"

Álláskeresőknek

Nehezen találsz állást?

Segítségünkkel rövid és sikeres lesz az álláskeresésed!
Leellenőrizzük az önéletrajzod, összegyűjtjük a referenciáidat és minderről hiteles tanúsítványt állítunk ki Neked, amelyet bemutathatsz leendő munkaadódnak papír alapon vagy elektronikus formátumban!

klikk ide a részletekért!

Munkaadóknak, munkaközvetítőknek

Nehezen boldogul, sok időbe telik a jelöltek szűrése, az önéletrajz, és a referencia ellenőrzés?

Háttérellenőrzés, önéletrajz ellenőrzés, referencia ellenőrzés szolgáltatásainkkal levesszük az időt rabló ellenőrzési feladatot ez Önök válláról!

Bővebben itt olvashat szolgáltatásainkról!

Regisztráljon!
Klikkeljen ide a regisztrációhoz!
Regisztrált felhasználóink kipróbálhatják on-line rendszerünket, hírlevélben értesülnek legfrisebb háttérellenőrzés hírekről, információkról, trendekről!